Πέμπτη 31 Μαΐου 2018

Ένας κανόνας τον οποίο θέλω να επιβάλλω!

01.06.2018



Πολλά συγχαρητήρια σε εσάς που ξεφύγατε από τις απαιτητικές μαθητικές σας υποχρεώσεις για να συμμετάσχετε στο διαγωνισμό «Junior Achievement Europe». Να σκεφτείτε έξω από το κουτί, να δοκιμάσετε, να πειραματιστείτε με το να φτιάξετε μια εικονική επιχείρηση.
Μάθατε πόσο σημαντικό είναι να εργάζεστε ως ομάδα, να βλέπετε ότι δεν αρκεί απλά να έχει κανείς μια καλή ιδέα αλλά ότι απαιτείται πάντα σκληρή δουλειά, οργάνωση, συνεργασία, κατανομή ρόλων, επικοινωνία. Συγχαρητήρια σε όλες και σε όλους. Είστε όλοι νικητές.


Συζήτηση του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Κ. Μητσοτάκη
με τον Δημοσιογράφο κ. Γ. Πολίτη στο πλαίσιο της 26ης Τακτικής Γενικής Συνέλευσης του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ).




Άλλη μια βεβαίωση από ένα ενημερωτικό σεμινάριο από την Ημερίδα που διοργάνωσε το Γαλλικό Ινστιτούτο με ομιλητή ένα διάσημο Ιστορικό και συγγραφέα τον κ. Serge GRUZINSKI, και ομότιμου καθηγητή Ιστορίας, διευθυντή έρευνας στο CNRS (Εθνικό Κέντρο Επιστημονικής Έρευνας) και την EHESS (Σχολή Ανώτατων Σπουδών στις Κοινωνικές Επιστήμες) Γιατί η εκπαίδευση και η πληροφόρηση δεν σταματά πουθενά άν ο Άνθρωπος θέλεις να κάνει την ζωή του καλύτερη...διαμορφώνεται συνεχώς και αδιαλείπτως...και ειδικά άν αυτός ο άνθρωπος θέλεις να μπει στην πολιτική και να παράξει έργο για την κοινωνία...και αυτό κάνω πάντα στη Ζωή μου...