Σάββατο 9 Ιουνίου 2018

Αλλά αγοράζουμε την Υπηρεσία, και πληρώνουμε ανάλογα με τον αριθμό των μαγνητικών τομογραφιών.

"To... νούμερο 9 της Μπάγερν Μονάχου έδωσαν στον Κ.Μητσοτάκη"


Με ένα... προσωπικής -για τους οικοδεσπότες- δώρο θα φύγει ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας από τη συνάντηση των ευρωβουλευτών του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος (ΕΛΚ). 
Ο πρόεδρος της ομάδας ευρωβουλευτών του ΕΛΚ, Μάνφρεντ Βέμπερ, έδωσε στον Κυριάκο Μητσοτάκη φανέλα της Μπάγερν με το όνομα του προέδρου της ΝΔ. 
Το νούμερο που επιλέχθηκε ήταν το 9 -στην Μπάγερν, είναι ο αριθμός του Ρόμπερτ Λεμπαντόβσκι. 
Η Μπάγερν επιλέχθηκε για τον προφανή λόγο -η συνάντηση έγινε στο Μόναχο- αλλά σίγουρα δεν ήταν τυχαίο πως ο Μάνφρεντ Βέμπερ είναι μέλος του CSU (αδελφού κόμματος του CDU της Μέρκελ στο γερμανικό κρατίδιο της Βαυαρίας).



Dora Bakoyannis - Ντόρα Μπακογιάννη
2 ώρες
Σήμερα το μεσημέρι είχα μία πολύ ευχάριστη και ενδιαφέρουσα συζήτηση με γυναίκες στη Θεσσαλονίκη που σε πείσμα των καιρών ασκούν το επιχειρείν και διακρίνονται στους κλάδους που δραστηριοποιούνται.





09.06.2018

Ντόρα Μπακογιάννη:
 "Δεν φοβόμαστε τίποτα από τα αρχεία του Κοτζιά"


Ουδέποτε πρότεινε η Νέα ∆ηµοκρατία την ονοµασία «Μακεδονία-Σκόπια», τονίζει η Ντόρα Μπακογιάννη, με συνέντευξη της στα «Π», διαψεύδοντας κατηγορηµατικά τα όσα είπε σε τηλεοπτική του συνέντευξη ο Νίκος Κοτζιάς. Υπογραµµίζει δε ότι «η Ν.∆. δεν έχει να φοβηθεί τίποτα από τη δηµοσιοποίηση των εγγράφων, µε την οποία απειλεί ο κ. Κοτζιάς».



Η βουλευτής και πρώην υπουργός της Ν.∆. δηλώνει µε νόηµα ότι, όταν στηθούν οι κάλπες των εθνικών εκλογών, «το εκλογικό αποτέλεσµα θα εκπλήξει πολλούς». 



Πηγή: https://www.parapolitika.gr/article/ntora-mpakogianni-den-fovomaste-tipota-apo-ta-archia-tou-kotzia


Dora Bakoyannis - Ντόρα Μπακογιάννη

Ομιλία στη συζήτηση που διοργανώνει το Ίδρυμα Konrad-Adenauer με το Κέντρο Διεθνούς κ Ευρωπαϊκού Οικονομικού Δικαίου, με τίτλο"Το μέλλον της ΕΕ υπό το φως μοντέρνων προκλήσεων".




01.06.2018

"Τα «έχωσε» για τη νησιωτική πολιτική η Ντόρα" 


Την απόφαση της κυβέρνησης να καταργήσει τον μειωμένο ΦΠΑ στα νησιά κατέκρινε με αιχμηρό τρόπο η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Ντόρα Μπακογιάννη, σε συνέδριο στη Ρόδο.



Στην αναπτυξιακή ημερίδα του Νοτίου Αιγαίου, η Ντόρα Μπακογιάννη τόνισε πως η Νέα Δημοκρατία σχεδιάζει μία ολοκληρωμένη νησιωτική πολιτική, που θα αντιμετωπίσει το σύνολο των προβλημάτων στα νησιά μας.



Στην εκδήλωση μίλησε και ο τομεάρχης Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας, κάνοντας λόγο για μείωση των φορολογικών συντελεστών από τη Νέα Δημοκρατία αλλά και μεθόδου για την ενίσχυση των επενδύσεων, και άρα της ελληνικής εξωστρέφειας.



Σημειώνεται ότι οι επιχειρηματίες του τουρισμού εξέφρασαν τον ενθουσιασμό τους για αμφότερες τις πολιτικές τοποθετήσεις. Η προοπτική μίας κυβέρνησης που θα στηρίξει τις επενδύσεις και θα αποποινικοποιήσει το κέρδος φαίνεται ότι τους εξέπληξε ευχάριστα.



Έχουν άλλωστε μία τριετία να ακούσουν για ευκαιρίες και επενδυτικά κίνητρα.