Τετάρτη 13 Μαρτίου 2019

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΜΕ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΥΖΥΓΩΝ ΘΑΝΟΝΤΩΝ “ΑΞΙΑ”------Ο #ΚΥΡΙΑΚΟΣ_ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ στο CNN


Ο Προεδρος της ΝΔ κ. #Κυριάκος_Μητσοτάκης, θα επισκεφθεί την Τεταρτη τη#Λέσβο και την Παρασκευή τη #Ροδόπη και την #Ξάνθη.
 O Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, κ. Κυριάκος Μητσοτάκης θα επισκεφθεί αύριο, Τετάρτη 13 Μαρτίου, τη Λέσβο. Ο κ. Μητσοτάκης θα βρεθεί το μεσημέρι στο Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης Προσφγύγων στη Μόρια. Αργότερα, στις 6:20 μ.μ. ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας θα μιλήσει σε εκδήλωση που διοργανώνουν από κοινού οι ΝΟ.Δ.Ε. Λέσβου, Λήμνου, Σάμου και Χίου,...
Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, απαντώντας στην πρόσκληση-πρόκληση του Υποψήφιου Προέδρου για την Ευρωπαϊκή Επιτροπή με το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα, κ. Μάνφρεντ Βέμπερ για τις διακρίσεις που συνεχίζουν να υφίστανται εις βάρος των γυναικών, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Αγαπητέ Μάνφρεντ,
Όσο κι αν σου φαίνεται αστείο, οι γραβάτες στην Ελλάδα έχουν πλέον πολιτικό συμβολισμό και έτσι θα μου επιτρέψεις να μην την κόψω. Θα τις χρειαστούμε όλες για την επόμεν...



12 Μαρ 2019



Ο Manfred Weber έκοψε την γραβάτα του για να αναδείξει τις απαράδεκτες μισθολογικές διαφορές που υπάρχουν στην Ε.Ε. μεταξύ ανδρών-γυναικών. Έχει απόλυτο δίκιο. Του ζητάω με τη σειρά μου να ενισχύσει την προσπάθεια της Ν.Δ. η οποία θα στηρίξει με συγκεκριμένα μέτρα τις Ελληνίδες.
Ο πρόεδρος της ΝΔ κ. #Κυριάκος_Μητσοτάκης:"Είχα τη χαρά να επισκεφτώ πρόσφατα το#Checkpoint, να δω από κοντά το σημαντικό έργο που κάνουν και να γνωρίσω ανθρώπους που έχουν βοηθήσει. Η επίθεση που δέχτηκαν χθες είναι απαράδεκτη και απολύτως καταδικαστέα. Οι δράστες πρέπει να βρεθούν και να οδηγηθούν στη δικαιοσύνη".




ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΜΕ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΥΖΥΓΩΝ ΘΑΝΟΝΤΩΝ “ΑΞΙΑ”
Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης συναντήθηκε σήμερα, Τρίτη 12 Μαρτίου, με τα μέλη του Συλλόγου Συζύγων θανόντων “ΑΞΙΑ”. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκε το οξύ πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί με τις συντάξεις χηρείας από το άρθρο 12 του νόμου Κατρούγκαλου (4387/2016).
Στην εισαγωγική του τοποθέτηση ο κ. Μητσοτάκης επισήμανε πως όσες και όσοι «χρειάζοντα...


> O πρόεδρος της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ:
"H Eλλάδα θα είναι η επενδυτική έκπληξη τα επόμενα τρία χρόνια".
> Το CNN : "Η Ν.Δ.αυτή τη στιγμή προηγείται με διψήφια ποσοστά στις δημοσκοπήσεις». ...
Συνεχίστε την ανάγνωση