Τετάρτη 30 Μαΐου 2018

".....έκλεισε η πόρτα.. μόνο το μέλλον....."

29/05/2018

".....έκλεισε η πόρτα.. μόνο το μέλλον....."



Αναλύσεις που αφορούν τη πρόσφατη τηλεοπτική συνέντευξη του Προέδρου της Ν.Δ. και αυριανού Πρωθυπουργού της χώρας κου. Κυριάκου Μητσοτάκη, υπάρχουν ήδη δημοσιευμένες, δεν θα ήθελα να προσθέσω ακόμα μια.
Αυτό όμως που θα ήθελα να προσθέσω είναι να προσπαθήσω να αναλύσω για πιο λόγο η Κυβέρνηση, ο ΣΥΡΙΖΑ, το Μαξίμου, αντέδρασαν με το τρόπο που αντέδρασαν.
Γνωρίζω εκ των προτέρων ότι ορισμένες τοποθετήσεις μου ίσως να έχουν τύχει προγενέστερης ανάγνωσης σε άρθρα κατά το παρελθόν, αλλά για να δούμε αν θα υπάρξει ενδιαφέρον.
Η Κυβέρνηση, γνωρίζει ότι προ πολλού δεν είναι εκείνη που μπορεί να ορίσει το ποια είναι η εικόνα της κοινωνίας.
Η εικόνα της κοινωνίας πηγάζει από την νομοθεσία.
Αν η νομοθεσία ορίζεται ως εκείνη που ρυθμίζει την ζωή του πολίτη, εύκολο να δούμε ότι η ζωή του πολίτη έχει απορρυθμιστεί.
Ο καθημερινός βομβαρδισμός της κοινής γνώμης με σχόλια, κρίσεις, δηλώσεις, για μια ψευδαίσθηση... έπρεπε η Κυβέρνηση να αναμένει, ότι δεν υπάρχει ανοχή σε μια κατάσταση όταν από την κατάσταση προκύπτει ότι επιχειρείς την κοροϊδία.
Ο κ. Τσίπρας, το σύνολο της Κυβέρνησης, όλος ο ΣΥΡΙΖΑ, και οι ΑΝΕΛ, άσχετα αν έχουμε καιρό να δούμε τον κ. Καμμένο, έχουν υποστεί επικών διαστάσεων ήττα.
Όταν ο Πρόεδρος της Ν.Δ. ανέφερε για τους νέους, την φράση η οποία ήταν η αφορμή να ξεσκεπαστεί η όλη στρατηγική του Μαξίμου, εκείνη την ώρα, ο ΣΥΡΙΖΑ κατάλαβε ότι δεν υπάρχει κανένα περιθώριο.. στην παλιά Μεταπολίτευση... έκλεισε η πόρτα.. μόνο το μέλλον..
Τι είδαμε από τον ΣΥΡΙΖΑ και προσωπικά από τον κ. Τσίπρα, δίνει έγκριση στις ανακοινώσεις.
Ότι δεν υπάρχει ούτε για δείγμα πολιτική σκέψη η οποία να ανταποκρίνεται στον 21ο αιώνα.
Επιχειρεί να συντηρεί μια εικόνα του δήθεν αγωνιστή, να τιμά ανθρώπους με τους οποίους δεν συγκρίνεται... για το λόγο να συγκινήσει τις γενιές εκείνες που έζησαν γεγονότα.
Ξέρετε κ. Τσίπρα τι λένε αυτές οι γενιές ήδη εδώ και λίγες ημέρες..;
Στο σήμερα μου κόβεις την σύνταξη για την οποία μου υποσχέθηκες και 13η και 14η...
Αλλά και τι άλλο κάνετε κ. Τσίπρα... προσπαθείτε να φανατίσετε.... και τι άλλο πρέπει να δει ο πολίτης από εσάς για να διαπιστώσει ότι δεν επιθυμείτε την ενότητα του λαού.. αλλά μόνο έχετε στο μυαλό σας τις συνιστώσες σας, φίλα προσκείμενες στο παρακράτος.
Εξάλλου.. Εσείς... κάψατε την Αθήνα στο 2008...
Και δεν έχετε το θάρρος να ζητήσετε μια συγνώμη...
Και την ώρα που μιλάτε για τρίκυκλα κ.λπ.. (ας μην το πιάσουμε αυτό το θέμα καλύτερα κ. Τσίπρα, ήσασταν και αγέννητος) δεν έχετε πει κουβέντα για την Marfin..
Στα θύματα αυτά κ. Τσίπρα... υπήρχε ένα αγέννητο μωρό...
Και έρχεστε τώρα... και πάτε την κοινωνία τόσο πίσω... που εκτός από το ότι έχετε γίνει ήδη ρεζίλι... αποδεικνύεται για ακόμα μια φορά.. ότι δεν είστε άξιος να λέγεστε Δημοκράτης και είστε πλήρως ανάξιος να οδηγήσετε την χώρα μπροστά..
Φανατίζετε το λαό... για να καλύψετε τις αποτυχίες σας..
Όμως, ας επανέλθουμε και ας δούμε την πορεία των γεγονότων.
Η Ν.Δ. σαν σήμερα έβαλε τη χώρα στην Ε.Ε. Μια Ε.Ε. η οποία στην διακυβέρνηση της χώρας με Τσίπρα - Καμμένο, τοποθέτησε τον Πρωθυπουργό της ανομίας και της ανασφάλειας και του ψεύδους, σε μια άκρη του τραπεζιού μακριά από τους υπόλοιπους ηγέτες της Ε.Ε. Την εικόνα φαντάζομαι.. την θυμάστε....
Μιλάει για Ε.Ε. ο κ. Τσίπρας την ώρα που ο ίδιος και στελέχη του από την άκρα αριστερά, ήθελαν το Grexit.
Μην φανεί παράξενο η οποιαδήποτε από εδώ και πέρα ενέργεια του κ. Τσίπρα.
Ο κ. Τσίπρας είναι βέβαια αυτός που θα πει το εκλογές, βέβαια η αλήθεια είναι ότι το έχει πει, απλά η τυπική ανακοίνωση είναι που μένει, αλλά κάθε κίνησή του έχει προβλεφθεί. κ. Τσίπρα, από την στιγμή που φανατίζετε, επιστρέφεται πίσω, πως μπορείτε να μιλάτε για επιστροφή των νέων...
για επενδύσεις...
για τους νέους γενικά..
για την κανονικότητα...
για ολιστική ανάπτυξη..
καλά αυτό αφήστε το..
ας το προσπεράσουμε στη κριτική διότι ούτε κριτική δεν αντέχει.. ...Πως μπορείτε να μιλάτε για Πολιτική...
Και από που υπάρχει η άντληση του θράσους να ζητήσετε την ψήφο των πολιτών..
όταν δεν έχετε την παραμικρή πρόταση....
Από που αντλείται..
εν έτη 2018...το θράσος... να θέλετε πολίτες να μιλούν για το 1960.. όταν ήδη ο άνθρωπος βρίσκεται στην εποχή της τεχνητής νοημοσύνης...
Σας χαρακτηρίζει κάτι κ. Τσίπρα εκτός από την παθολογική αγάπη στο ψεύδος και στον διχασμό.
Έχετε έντονο το στοιχείο της ανάσφαλειας...
Είστε ανασφαλής Ηγέτης κ. Τσίπρα.. αυτόματα σημαίνει ότι δεν είστε Ηγέτης..
Η χώρα έχει ανθρώπινο δυναμικό.
Και το δυναμικό μιας χώρας όταν το καθηλώνεις στερείς από την Δημοκρατία, τις μελλοντικές της εικόνες, απλώνοντας πάνω της σκιά.
Κλείνω λέγοντας για την συνέντευξη του Προέδρου της Ν.Δ. ως εξής.
Η Ν.Δ. δεν έρχεται. Είναι ήδη εδώ.
Ν.Δ. - Κυριάκος Μητσοτάκης
Αυτοδυναμία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου